Физички лица

Контакт & Услуги

Ул. Пиринска 23
спроти соборен храм Св.
Климент Охридски, Скопје

+389 (0) 2 310 96 73 +389 (0) 2 311 88 55 office.skopje@grawe.at
Inhalt:

Осигурување на живот

 
 

Вашиот живот е скапоцен – осигурајте се за да Ви биде удобен и сигурен

Иднината не можете да ја предвидите, но можете да ја планирате!

Доколку размислувате за планирање на сопствената иднина, направете го тоа со добра причина, како би можеле што полесно и помирно да се подготвите за предизвиците кои ќе Ви ги донесе животот, повеќе или помалку убави – изберете осигурување на живот како за себе така и за своите најдраги, осигурајте си сигурна и удобна иднина.

Зошто полиса за осигурување на живот?

 • Затоа што осигурувањето на живот е повеќе од осигурување – тоа е вложување со најголема добивка бидејќи во исто време остварувате можност за штедење и заштита!
 • Затоа што со изборот на полиса за осигурување на живот вложувате капитал кој на Вас, со помош на нашите професионални вложувања постојано ќе ви донесува добивка!
 • Затоа што времето е на Ваша страна и работи за Вас!
 • Затоа што осигурувањето на живот е исклучително едноставно и флексибилно!
 • Затоа што сите програми за осигурување на живот се составени од вредности кои на Вас и на Вашите најдраги ќе ви осигура поубава, помирна, стабилна и сигурна иднина.
            
            Вложување
   
            Заштита
   
            Сигурност